HTML

Húgárdenblog

Hoegaarden. Hoegaarden Magyarországon. Búzasör. Sör. Sörivás. Sörkorcsolya. Söröző. Sörözői beszámolók. Söröző értékelések. Meg persze mindez a borokról is...

Friss topikok

Lelőhely: Magház

2008.02.28. 18:43 hoegaarden

A Magház (Rottenbiller utca) aljában lévő kávéházban is lehet Hoegaardent kapni. Nem ám csak úgy snassz módom, hanem csapolva. Szépen citrommal, vastagfalú pohárból, ahogyan kell. Hmmmmmmm!

Ráadásul a pultos lány kapott a teremtőtől akkora nőiességet a felsőtestére, hogy az tényleg szemet gyönyörködtető! Ha a Hoegaarden nem is lenne, talán miatta is elmennék oda sörözni. Így meg aztán méginkább. Ennek megfelelően megyek ma este is!

Maga a hely egész érdekes. Mintha egy nagy kirakat kellős közepén üldögélnél. Modern design, időnként hétvégén karaoke, stb... A minap olvastam egy blogon (subba) arról, hogy micsoda belterjes társaság jár oda, és tényleg, valóban így van. Lehet ezt szeretni vagy nem szeretni, elítélni vagy irigye lenni, teljesen mindegy: lényeg, h azok akik oda járnak szeretik ezt. Akik meg nem nem tudják mit nem szeretnek...

Megyek is, ma kipróbálom egy ilyen  belterjes helyen a kedven Hoegaardenemet inni. ÁÁÁ, biztos sz*r lesz... ;)

Szólj hozzá!

Címkék: lelőhely hoegaarden csapolt

A bejegyzés trackback címe:

https://hoegaarden.blog.hu/api/trackback/id/tr11358413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása